2010. május 3., hétfő

V. szülinap :)

Éppen a reggeli hobbimnak, a teázásnak hódolok, de gondoltam, közben írok pár sort a hétvégéről. :)
De előtte egy kicsit a teákról. :) Kávézni nem kávézom, és az energiaitalokat is kihagyom az életemből, de egy-egy jó teára el tudok csábulni. :) Fekete teát nem iszom, de a mate és a zöld teákat nagyon szeretem. Persze csak mértékkel ezeket is, most már 6 hete nem ittam zöld teát, és ma a második alkalom, hogy ez idő alatt, hogy mate teát iszom. Általában inkább gyümölcs és vörös teákat fogyasztok reggelente, bár most elő van írva egy vértísztító, nem túl izgalmas tea is, ráadásul több, mint egy litert kell meginnom belőle naponta. Szóval ez utóbbi nem az élvezetről szól. :) Ha valaki le akar szokni a kávéról, akkor a mate teát javaslom, nagyon élénkít, és állítólag nagyon egészséges is.
Ennyi kitérő után mesélek a hétvégémről is. :) A tánciskolánk most ünnepelte az ötödik szülinapját, és ahogy minden évben, ilyenkor egy hétvégi workshop keretein belül ünnepeljük meg. Két nap salsa kifulladásig, este pedig salsa party drága Férjem, azaz Dj Tombao közreműködésével.
Az egészségi állapotom miatt eléggé izgultam, úgyhogy nem is vállaltam csak egy-egy órát mindkét nap, de az is bőven elég volt most. Két haladó óra volt, egyik Balival, másik Tomival. Bali óráján a bemelegítésnél láttam, hogy az első sorból kapok néhány aggódó pillantást. Nem véletlen, nagyon vörös volt a fejem, és párszor le is álltam, mert nehezen bírtam a hirtelen megterhelést. Aztán utána nem volt gond, és mindkét fiú figyelt és vigyázott rám nagyon az órán, és ez nagyon jól esett. :)
Annyira nagyon jó volt látni a kedves arcokat, beszélgetni a diákokkal, szeretetet adni és kapni! :) A szombat esti buliban is nagyon jól éreztem magam, pedig nem táncoltam, mégis teljes értékű este volt. A torta is nagyon fini volt. :) Persze ez nem illett bele a mostani előírásokba, de már az sem, hogy 3-kor feküdjek le, és csak 4 órát aludjak, úgyhogy a hétvége "kicsit" eltért a követendő napirendtől, de cseppet sem bánom.
Volt még valami, ami teljesen zavarba is hozott. Egy francia pár is érkezett a workshopunkra, kiderült, hogy nagy rajongóink. Balázs és az én videóimról tanulnak már egy éve, és azért jöttek, hogy tőlünk tanulhassanak. Azt is mesélték, hogy ismernek másokat is, akik tőlünk tanulnak így közvetve. Eddig is tudtuk, hogy ez így van, mert sok olyan kommentet, és levelet kaptunk, amiben külföldi diákok, sőt tanárok is megköszönik a videókat, de szemtől szembe találkozni egy ilyen párocskával, akik ennyit utaznak azért, hogy tőlünk tanuljanak, az azért elég nagy élmény volt. :) Én sajnos nem táncoltam este, de Bali megtáncoltatta a lányt, a párja pedig felvette videóra, és látnotok kellett volna, hogy mekkora élmény volt ez nekik, nem is tudom, hányszor köszönték meg. Ez a sztárosdi olyan távol áll tőlem, hogy nem is tudtam, hogy kell kezelni az ilyen helyzeteket. Persze, találkoztam már párszor ilyen szituval, például tavaly a Cubanero-n nekiálltak velem fényképezkedni a lányok. Sorban álltak, és ez engem először igencsak sokkolt, össze kellett gyorsan szednem magam a zavaromból.
Tudjátok, annyira jó, hogy úgy érzem, hogy lelkileg nem változtam túl sokat az elmúlt években, legalábbis hátrányomra remélem, hogy nem. Nem is szeretném elveszteni a közvetlenségemet, és távol álljon tőlem, hogy mindenféle béna szokásokat vegyek fel, amivel azt játszom, hogy sztár vagyok, holott nem vagyok az, nem vágyom ilyen babérokra, csak jól akarom csinálni, amit csinálok, és ezzel sok-sok örömet okozni másoknak.
Remélem, hogy aki együtt töltötte velünk a hétvégét, az jó fáradtan ment haza, és mosolyogva ébredt még ma reggel is. :)
Szép hetet!
Szeretettel:
Lili

2 megjegyzés:

  1. Kedves Lili!

    Mások nevében nem szólhatok, de én örültem, hogy ott voltál az órákon, jó volt látni, hogy egészségi állapotod engedte,s remélem a táborra lassan, de biztosan csúcsformába kerülsz majd. :)

    A francia párral pont találkoztam, amikor Anettet elkísértem a de-i KH-s reggisztrációra a szombati napon. Nagyon aranyosak és kedvesek voltak, mindanyian meglepődtünk, hogy vajon mit keresnek ők itt, s ilyen messziről miért is jön el valaki... :) ahogy láttam nagyon tetszett nekik az egész rendezvény, legalábbis a buliban is és a vasárnapi órákon is fülig ért a szájuk.Jó dolog, hogy ilyen messzire eljöttek, ez egy szép gesztus volt részükről a befektetett munkátok és tudásotok "jutalma" ha lehet így fogalmazni :)
    Pár rendezvényeteket már megéltem, de ez került most a topplista élére szememben, tényleg szuper WS volt!

    További sok sikert és minimum még 5X ennyi SF szülinapot kívánok nektek ;)

    VálaszTörlés