2009. szeptember 14., hétfő

Heti rutin :)

Ez a hét tipikusnak ígérkezik. Szeretem a rutin dolgokat, mert rendszert visznek az életembe.

Milyen a tipikus hetem?

Reggel 5-6 körül felkelek, nem óra ébreszt, magamtól ébredek. Jógázom, kicsit erősítek is most, mert már készülök a jövő évi wakeboard szezonra :):):), meditálok, olvasok pár oldalt, közben iszom egy zöld teát, és indulhat is nap mosolyogva. :) Kell, hogy minden nap legyen egy kis időm magamra, ezért is szeretek korán kelni, mert olyan jó nyugodt energiája van a reggelnek.

Próbák: Hétfőn délelőtt 2 órát Tomival próbálok, kedden vagy egyedül, vagy sehogy, szerdán 2 óra próba megint délelőtt, csütörtökön Balival és Tomival 3-4 órás próba maraton, pénteken 3 órás próba a tanárainkkal, azaz Sanyával, Timivel és Gyuszival.

Órák: Április óta nem utazom már annyit, mint korábban, mert nagyon sok volt a hajnalban kelés, és éjfélkor hazaérkezés együtt. Heti 2-3 estémet töltöm órákon, ezek általában vidéki városok, azaz délután 2-3 körül már el kell indulnom Pestről. Nagyon hiányoznak a diákok, de négy év után meg kellett hoznom ezt a döntést.

A fennmaradó időben a Salsa Fuerte menedzsmentjével foglalkozom, szervezem a rendezvényeinket, intézem a városainkban felmerülő feladatokat, előkészítem a hirdetéseinket, ellátom a pr feladatokat, foglalkozom a diákjainkkal stb. Ezt is nagyon szeretem, nem csak a tánc részét a munkámnak. :)

Magánélet. Hát ebből nem sok van, de úgy jó az élet, ha zajlik. :) Általánban a hétvégéink is foglaltak Fuerte-s bulik, rendezvények miatt. Ami stabil pont, hogy Tomival ebédelek minden nap, ilyenkor nem is veszek fel telefont, próbálok csak rá figyelni, és vele foglalkozni. Napi egy jó fél órát-órát kell szakítanunk egymásra, mert ez nagyon fontos egy kapcsolatban.

Magánélet másik része, hogy saját magamra is jusson idő. Ezt elég jól meg kell szerveznem, de igyekszem úgy alakítani, hogy beleférjem még Bikram jóga, felnőtt balett, jazz balett, kiállítások, olvasás is az életembe. Hogyan tudok ennyi mindent bezsúfolni egy-egy napba? A titok: jó szervezés és kevés alvás. :)

Általában nem nézek tévét, inkább olvasok, mert értékesebb időtöltésnek tartom, mint meghallgatni a kifejezetten rossz hírekből álló híradót. Naponta 5 percet szánok arra, hogy az origo-n megnézzem a főbb címszavakat, mi zajlik a világban, hogy ne legyek nagyon lemaradva, de ennél többet nem foglalkozom vele. Próbálok a saját dolgaimra koncentrálni, és azokat jól végezni. Hiszek abban, hogy a befektetett energiának megérik a gyümölcse...

Van négy dolog, amit minden nap fontosnak tartok: szeretetet adni, szeretetet elfogadni, tenni valamit magamért, tenni valamit másokért. Nem túl bonyolult életfilozófia, de néha nem is olyan könnyű.

Hiszek Istenben, és próbálok nap, mint nap jobb ember lenni. Egy keleti filozófiai irányzat áll hozzám közel, a lényege: Ahimsa, azaz ne árts. Se gondolatban, se szóban, se cselekedettel.

Eredetileg azt terveztem, hogy ez a blog kicsit másról fog szólni, de most egyelőre még magamról irogatok, hogy megismerjetek, aztán majd jöhet a tánc és egyebek is. :)

Mosolygós hetet!

Lili






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése