2009. október 21., szerda

Ladies' style előtt :)

Most csak rövid leszek, mert rohanok próbára, de azért pár sor belefér még. :)

Két nap múlva ladies' style workshopot tartok. Ez egy év alatt most már a hatodik lesz. Tavaly októberben indítottam el a Sabor y Tumbao ladies' style workshop sorozatot, ami már akkor nagy sikernek örvendett, és azonnal kettőt is kellett belőle csinálnom 2 nap különbséggel, annyian jelentkeztek. Azóta is minden workshopom teltházas, már jóval korábban betelik a létszám, és sajnos sokan maradnak mindig le róla, ami miatt fáj a szívem, de a tükrös termünk "csak" 200 nm, nem engedhetek be több embert, csak amennyivel tudok dolgozni. (70 fő + az asszisztensek, összesen max. 75-80-an vagyunk ilyenkor)

A célom az volt ezzel a workshop sorozattal, hogy a Fuerte-s lányok minél szebben, nőiesebben táncoljanak, felfedezve, hogy a kubai salsában mennyire megvan ennek a lehetősége. Nagyon fontos nekem, hogy a táncom nőies legyen, de soha ne menjen át vulgárisba. Lehet úgy akár szexin táncolni, hogy az nem közönséges, ebben biztos vagyok.

Hogy izgulok-e? Igen. :) Nagyon-nagyon szeretnék jó workshopot tartani, pontosabban a jó nem is elég, mert sokkal többet szeretnék, mint "jót". Nem csak táncilag szeretnék sokat adni, hanem magamból is. Aki volt már, tudja, hogy próbálom azt a sok-sok szeretetet átnyomni a 80 csajnak, ami bennem van, és próbálom kihozni belőlük a NŐt. Úgy gondolom, hogy az is a feladatom, hogy a tánclépéseken túl, lelkileg is felkészítsem egy picit őket, hogy vállalják a nőiességüket, szeressék magukat, és bátran éljék meg ezt a csodálatos dolgot, hogy ők nőknek születtek. Ezt persze megpróbálom a táncon keresztül is erősíteni bennük.

Majd a workshop után beszámolok arról is, drukkoljatok nekem! :)

További szép hetet!
Lili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése