2010. április 7., szerda

Már csak 4 nap! :)

Ha minden igaz, négy nap múlva, azaz vasárnap "szabadulok". :) Várom is, hogy otthon legyek, és kicsit izgulok is, mert vissza kell szoknom a hétköznapokba, ráadásul úgy, hogy ne stresszeljem magam azzal, hogy rengeteg intéznivaló lesz. Szeretnék átalakítani jópár dolgot az életemben annak érdekében, hogy haladjak azon a javulási úton, amire most ráléptem ez alatt a 3 hét alatt.
Sokkal jobban becsülöm most az egészséget, mint korábban. Sajnos az ember, amíg nincs gond, feszegeti a határait, és csak akkor törődik magával, azaz az egészségével, amikor már fizikai tünetek lépnek fel. Jobb esetben nem súlyosak, rosszabb esetben azonban azok. Remélem, hogy számomra elegendő lecke volt most ez a 3 hét klinika, és nem leszek olyan ostoba, hogy kiengedem még egyszer a kezemből a gyeplőt, és nem veszem figyelembe a testem igényeit. Ha mégis ezt látnátok rajtam, kérlek benneteket, hogy jelezzétek felém. :)
Ramival ma is jót beszélgettünk, meg van két szlovák lányka is, akikkel jól kijövök, kedvelem őket, így könnyebben telnek a napok. De a nap fénypontja az volt, hogy jött a drágám, és egy fél órácskát együtt tudtunk tölteni. :) Timikét is jó volt megölelgetni. :) Már nagyon hiányzik mindenki. :)
Mosolygós napokat!
Szeretettel:
Lili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése