2010. március 23., kedd

Jól vagyok :)

Nem akarom nagy dobra verni, de eltitkolni sem, hogy voltam már jobban is. Fizikailag. Pontosabban én úgy gondoltam, hogy szuperjól voltam az utóbbi időszakban, néha kicsit furin van a fejem, legalábbis az érzés ott van, hogy valami nem stimmel, de nem foglalkoztam vele, mert nem okozott olyan fájdalmat semmim, amire már odafigyeltem volna. Aztán pár napja kiderült, hogy valóban nem stimmel valami, és hogy az nagyon nem stimmel. Most egy magánklinikán "vendégeskedem" várhatóan 3 hétig, aztán még egy ideig eltart majd a kezelés, de akkor már nem kell bent feküdnöm, max. havonta egy napot, a többit majd gyógyszeresen.
A Fuerte-ben 4 hét múlva vagyok újból.
Nem kell aggódni, nagyon jó kezekben vagyok. Jah, és a találgatások elkerülése végett, ez nem fogyitábor :))), és nem is a gyogyóba adtak be a fiúk. :)))
Konkrétabban nem szeretnék írni a betegségemről, mert ennyi magánszféra nekem is kell. :) Drukkoljatok nekem, és küldjetek sok szeretetet, mert az biztosan eljut hozzám. :)
Mosolygós napokat!
Lili

3 megjegyzés:

  1. Várunk vissza, addig is pihenj sokat és vigyázz magadra!!!! :) :) :) :):) :)
    Ennyi mosoly csak eljut már hozzád!!! Na jó, legyen még egy pár:) :) :) :) (biztos, ami biztos!!!)
    Puszi: Anett :)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást és sok-sok szeretetet küldök... Remélem tényleg segít...

    VálaszTörlés
  3. Zsuzsiiii!
    Itt a tavasz! Szívd magadba a Nap melengető sugarát, járja át minden porcikádat, és légy nagyon biztos abban, hogy a Benned lakozó szeretet és jóság minden rosszat legyőz!
    Szeretettel
    Erika

    VálaszTörlés